دانلود تحقیق درمورد كاربردهای فناوری اطلاعات در ايجاد اشتغال

دانلود تحقیق درمورد كاربردهای فناوری اطلاعات در ايجاد اشتغال

0 7.5k
دانلود تحقیق درمورد كاربردهای فناوری اطلاعات در ايجاد اشتغال

با دانلود تحقیق در مورد كاربردهای فناوری اطلاعات در ايجاد اشتغال در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق كاربردهای فناوری اطلاعات در ايجاد اشتغال را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق كاربردهای فناوری اطلاعات در ايجاد اشتغال ادامه مطالب را بخوانید.

 

نام فایل:تحقیق در مورد كاربردهای فناوری اطلاعات در ايجاد اشتغال

فرمت فایل: word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:22 صفحه

قسمتی از فایل:

مقدمه

در عصرحاضر اشتغال زايي يكي از دغدغه هاي مهم مديران و برنامه ريزان جوامع بشري محسوب مي گردد. به طوريكه در گزارشي كه در سال 2000 توسط سازمان جهاني كار[1] منتشر شد، بر اين موضوع تاكيد گرديده است كه كشورهاي جهان تا سال 2010 ميلادي بايد قادر به ايجاد 500 ميليون موقعيت شغلي جديد باشند (دفتر بين المللي كار[2]، 1999). در عين حال عواملي همچون رشد اقتصادي، استقبال از مهاجرت، تغييرات چشمگير در وضعيت جمعيتي، جهاني شدن، تسهيل در ارتباطات، تولد و شكل گيري سازمان هاي جديد و طرح ديدگاه هاي نوين در زمينه مديريت و سازمان و همچنين تحولات شگرف در فناوري و ظهور فناوري هاي نو موجب تاثيرات غيرقابل انكاري بر بازار كار و مشاغل شده است. در اينجا، مهم ترين عوامل موثر بر اشتغال و مشاغل بررسي مي شوند.

الف- رشد اقتصادي: افزايش آمار نيروي كار موجب افزايش قدرت خريد افراد جامعه شده و در افزايش تقاضاي جامعه نمود پيدا مي كند. بنگاه هاي تجاري نيز فعاليت هاي خود را توسعه داده تا پاسخگوي تقاضاي جامعه باشند. از طرفي فعال شدن تجارت بين الملل نيز موجب رشد و توسعه اقتصاد جهاني خواهدشد. زنجيره تحركات اقتصادي پيش گفته، زمينه ساز پيدايش مشاغل جديد در همه حرفه ها مي گردد.

ب- تغييرات جمعيتي: ويژگي هاي جمعيتي مانند سن، جنسيت، پيشينه فرهنگي و سطح تحصيلات در جامعه، مي تواند در تعيين نيازهاي جامعه موثر باشد. يك جامعه جوان نياز به مربيان آموزشي و مدارس بيشتري دارد در صورتي كه يك جامعه پير، نياز بيشتري به خدمات بهداشتي و درنتيجه پزشك و پرستار دارد.

ج- جهاني شدن[3]: انقلاب فناوري اطلاعات، كاهش هزينــه هـاي مخابراتي و ظهور پديده تار جهان گستر[4]، موجب ورود رايانه هاي پر قدرت شخصي به منازل و دفاتر كار افراد شد. بتدريج نياز زندگي و تجارت، افراد جامعه را در سراسر جهان به هم پيوند داده و مرزهاي جغرافيايي را پشت سر گذاشت. چرخش سريع اطلاعات و سرمايه بين كشورها و افراد جامعه به روند جهاني شدن سرعت بخشيده و اين امر نيز تاثير بسزايي بر وضعيت اشتغال داشته است (بوتس[5]، 1999).

در اين ميان يكي از فناوري هايي كه طي چند دهه گذشته، اساس و بستر تحول در زندگي بشر بوده فناوري اطلاعات و ارتباطات[6] است. به طوريكه فناوري اطلاعات و ارتباطات نه تنها خود موجب توليد موقعيت هاي جديد شغلي شده، بلكه زمينه ساز تغييرات بنيادي در ماهيت بسياري از مشاغل هم بوده است (طيب، 1379).

امروزه كاربردهاي متنوع و گسترده اي از فناوري هاي اطلاعاتي و ارتباطاتي در محيط كــار مطرح شده كه از جمله آنها مي توان به سيستم هاي خبره، پردازش تصويري، اتوماسيون اداري و روبات ها اشاره كرد. به طوريكه كاربردهاي فناوري هاي فوق تحولات چشم گيري را بر وضعيت اشتغال نيرو و بازاركار داشته و این در حالی است که فناوری اطلاعات فرصت های بسیاری را برای اشتغال به همراه دارد .

البته اين نظريه قديمي كه روند مكانيزه شدن امور و فعاليت هاي كاري موجب افزايش بيكاري خواهدشد، هنوز در جهان طرفداراني دارد. ولي به راستي آيا فناوري اطلاعات اشتغال زاست يا اشتغال زدا؟ تغييرات جمعيتي چه تاثيري بر آمار بيكاري داشته است؟


[1]  -World Labor Organization (WLO)

[2]  -International Labour Office

[3]  -Globalization

[4]  -World Wide Web (www)

[5] - Bouts

[6]  -Information and Communications Technology (ICT)

 

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر