دانلود تحقیق درمورد قارچ شناسي و بيماري هاي قارچي

دانلود تحقیق درمورد قارچ شناسي و بيماري هاي قارچي

0 7.8k
دانلود تحقیق درمورد قارچ شناسي و بيماري هاي قارچي

با دانلود تحقیق در مورد قارچ شناسي و بيماري هاي قارچي در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق قارچ شناسي و بيماري هاي قارچي را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق قارچ شناسي و بيماري هاي قارچي ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد قارچ شناسي و بيماري هاي قارچي

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:33 صفحه

قسمتی از فایل:

علم مطالعه و شناسايي قارچها را قارچ شناسي يا Mycology مي نامند. پايه گذار علم قارچ شناسي، ميشلي Micheli   است. قارچ ها موجوداتي يوكاريوت مي باشند كه در سلسله اي مجزا به نام Fungi قرار داشته و مهمترين عوامل بيماريزا در گياهان مي‌باشند. سابقاً قارچها در سلسله گياهان مورد مطالعه قرار مي گرفتند، ولي مطالعات اخير آنها را به جانوران نزديكتر ميداند. اين موجودات معمولاً ميكروسكوپي بوده و بيشتر آنها ساپروفيت (گندروي) مي باشند و روي مواد مرده به سربرده و آنها را مورد تجزيه قرار ميدهند. از000، 100 گونه شناخته شده قارچي، بيش از 8000 گونه قارچ در گياهان توليد بيماري ميكند. هر يك از گونه هاي قارچي  ممكن است به يك يا چند گونه گياهي حمله كند. قارچها ممكن است انگل اجباري (زنده خوار = Biotroph) و يا انگل اختياري باشند.

 

ويژگي هاي عمومي قارچ ها:

ارائه تعريفي جامع براي قارچها به دليل تنوع فوق‌العاده آنها بسيار مشكل است. با اين وجود، صفاتي در بين قارچها عموميت دارد :

1 – اين موجودات فاقد اندام هاي گياهي و كلروفيل بوده و معمولاً اسپور يا هاگ توليد مي كنند.

2 – قارچ ها هتروتروف بوده و تغذيه آنها معمولاً بطريقه جذب مواد انجام مي گيرد.

3 – اندام رويشي قارچ ها معمولاً رشته هايي به نام هيف مي باشد.

4 – ديواره سلولي در قارچها موجود بوده و معمولاً از جنس كيتين و گاه سلولز مي باشند.

5 – اين موجودات داراي هسته واقعي (يوكاريوت) مي باشند

6 – داراي توليد مثل غير جنسي يا جنسي و يا هر دو مي باشند.

7 – قارچها معمولاً ثابت اند ولي در برخي گروه ها اسپورهاي تاژكدار (زئوسپور) دارند كه متحرك ميباشند.

 

اهميت، كاربرد و استفاده از قارچ ها :

1 – مسؤول تجزيه مواد آلي و بازگرداندن عناصر به طبيعت

2 – همزيست ريشه برخي از گياهان و افزايش دادن جذب آب و املاح بويژه فسفر در برخي گياهان

3 – توليد برخي از آنتي بيوتيك هاي مهم

4 – اهميت در صنايع تخميري مثل نان، نوشابه هاي الكلي، انواع سس و صنعت پنير سازي و صتعت توليد كاغذ

5 – توليد انبوه برخي آنزيم هاي تجزيه كننده مواد صنعتي

6 – توليد انبوه برخي تنظيم كننده ها ي رشد گياهي

7 – استفاده در كنترل بيولوژيكي طبيعي و مصنوعي حشرات و ساير قارچ ها و انگلهاي گياهي

8 – عامل بيماريها و مسموميت هاي متعدد انساني، حيواني و گياهي (در مزرعه و در انبار)

9 – منبع پروتئيني مناسب

10 – استفاده در مطالعات علمي

11 – همزيستي با جلبك و توليد گلسنگ و دخالت در خاكسازي

12 – و .........

 

ساختار رويشي قارچ ها Thallus

قارچ ها داراي سه نوع اندام رويشي مي باشند:

1 – برخي قارچها مثل مخمرها تك سلولي مي باشند و بنابراين كل ساختمان رويشي قارچ فقط يك سلول است.  تكثير اين سلولها از طريق تقسيم دوتائي و يا جوانه زدن صورت مي گيرد.

2 – پلاسموديوم : در برخي از قارچها از جمله كپكهاي مخاطيSlimy mold  و اعضاي راستهPlasmodiophorales  اندام رويشي قارچ توده پروتوپلاسمي است كه ديواره سلولها از بين رفته و هسته هاي متعددي را شامل مي شود.

3 – اكثر قارچ ها اندام هاي رويشي رشته اي به نام هيف Hyphae يا ريسه توليد ميكنند. هيف ها رشته هاي ظريف با يا بدون ديواره عرضي  (Septum) مي باشند. هيف هاي واجد ديواره عرضي را Septate و هيف هاي بدون ديواره عرضي را هيف هاي سنوسيتيك Cenocytic مي نامند. معمولاً در هر سلول قارچي چند و گاه يك هسته ديده مي شود. هر تكه از هيف واجد قدرت رشد است و معمولاً از انتها رشد مي كند. ميسليوم Mycelium مجموعه اي از هيفهايي است كه به صورت نامنظم در هم تنيده شده اند. هيفها عمل تغذيه جذبي را انجام ميدهند

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر