دانلود تحقیق درمورد معماري ايراني

دانلود تحقیق درمورد معماري ايراني

0 7.2k
دانلود تحقیق درمورد معماري ايراني

با دانلود تحقیق در مورد معماري ايراني در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق معماري ايراني را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق معماري ايراني ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد معماري ايراني

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:91 صفحه

قسمتی از فایل:

مقدمه

تركان سلجوقي كه قومي بيابانگرد بودند و به سال 1055 سلطه خود را بر همه ايران مستقر ساختند ، خود ميراث فرهنگي نا چيزي داشتند اما زماني كه در ايران جايگزين شدند سر كرده هاي سر سخت و خشن آن قوم به حمايت از ادب و هنر ايران بر خاستند . آنان در رشته معماري از ايجاد سبك ها و بناهاي مؤثري حمايت كردند كه به فورم هاي پيشين معماري اسلامي در ايران خاصيت و كيفيت دقيقي بخشيد . بدين گونه حمايت اين پادشاهان موجب شد كه اشكال معماري قديم به صورتي معين متبلور شود . اگر اين پشتيباني

در كار نبود امكان داشت كه معماري ايراني مدتي دراز همچنان به صورتي كم ارزش و بي اهميت باقي بماند . شماره نمونه هاياصيل زمان سلجوقي كم است : كمتر از بيست بناي مهم كه در فاصله هجوم اعراب در قرن هفتم و سال 1055 ساخته شد ، هنوز به جاي خود باقي هستند . اين بناهاي اوليه از نظر نقشه چندان جالب نيستند و معماران زمان نتوانسته اند واحد هاي جداگانه آنها را به صورت تركيبي متعادل در آورند . از حيث روشهاي ساختماني ديده مي شود كه سازندگان اين بناها  هنوز به مدلهاي زمان ساساني و ديوار هاي عظيم و پر توان واستفاده از ستون هاي بلند و آزاد تكيه دارند ؛ از جهت مواد ساختماني مي توان ديد كه معماران به جاي استفاده از سنگ يا سنگ و آجر به استفاده از آجر راغب بوده اند ؛ از حيث زينتگري ، هنرمندان زمان به گچبري و الگوها و طرحهاي آجري رغبت بيشتر ابراز داشته اند .

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر