دانلود تحقیق درمورد آئين كار نگهداري و ترابري گوجه فرنگي در سردخانه

دانلود تحقیق درمورد آئين كار نگهداري و ترابري گوجه فرنگي در سردخانه

0 7.1k
دانلود تحقیق درمورد آئين كار نگهداري و ترابري گوجه فرنگي در سردخانه

با دانلود تحقیق در مورد آئين كار نگهداري و ترابري گوجه فرنگي در سردخانه در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق آئين كار نگهداري و ترابري گوجه فرنگي در سردخانه را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق آئين كار نگهداري و ترابري گوجه فرنگي در سردخانه ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد آئين كار نگهداري و ترابري گوجه فرنگي در سردخانه

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:10 صفحه

قسمتی از فایل:

  

آئين كار نگهداري و ترابري گوجه فرنگي در سردخانه

1 - هدف و دامنه كاربرد

 هدف از تدوين اين استاندارد ارائه روش برداشت و عملياتي است كه بايد به منظور حفظ كيفيت و جلوگيري از فساد گوجه فرنگي انجام گيرد .

 اين روش در مورد گوجه فرنگي هائي كه به مصرف فرآيند صنعتي مي‏رسند كاربرد ندارد .

 2- آماده سازي گوجه فرنگي

 2-1- برداشت : گوجه فرهنگي بايد در هواي خشك برداشت شود .

 2-1-2- ميزان رسيده بودن گوجه فرنگي در هنگام برداشت بستگي به عوامل زير دارد:

 - مقصد ترابري

 - مدت ترابري

 - شرايط ترابري

 - مورد يا موارد مصرف

 - مدت مورد نظر براي نگهداري

 - زمان مورد نظر براي عرضه به بازار

 2-1-3- رنگ گوجه فرنگي مهمترين ضابطه براي تعيين زمان برداشت مي‏باشد ( رجوع شود به جدول شماره 1)

 2-1-4- بلافاصله بعد از برداشت ( حداكثر در طي 12 ساعت ) بايد گوجه فرنگي را مشروطه , بسته بندي , ارسال و يا در سردخانه نگهداري نمود .

 2-2- كيفيت : گوجه فرنگي هايي كه براي ترابري و نگهداري به مدت كوتاهي در نظر گرفته شده‏اند بايد داراي ويژگيهاي مندرج در استانداردهاي مربوطه و نياز بازار باشند .

 - گوجه فرنگي‏ها بايد سالم و تميز , داراي سفتي مناسب با درجه رسيده بودن و عاري از رطوبت اضافي سطحي بوده و از نظر اندازه طبقه بندي و از لحاظ دما مشروطه شوند.

 - وجود دم روي ميوه اختياري است و الزامأ شرطي براي ترابري و نگهداري در سردخانه نمي‏باشد . اطمينان از يكنواختي رنگ و ميزان رسيده بودن گوجه فرنگي‏ها در يك بهر اهميت داشته و دامنه نوسان رنگ ميوه نبايد بيش از دو درجه از تفاوت رنگ جدول يك تجاوز كند.


 3- بسته بندي

 گوجه فرنگي‏هايي را كه براي نگهداري در سردخانه و ترابري با وسايل مجهز به تجهيزات سرمازا در نظر گرفته شده‏اند مي‏توان در انواع بسته‏ها ( چوبي - مقوايي - پلاستيكي ) بسته بندي نمود , مشروط بر آنكه فشاري كه بر روي ميوه‏ها وارد مي‏شود موجب كاهش كيفيت آن در طي ترابري و نگهداري نشود

 موجبات گردش هوا در اطراف بسته‏ها و داخل آن بايد فراهم باشد .

 چنانچه نگهداري گوجه فرنگي در سردخانه ضروري باشد بايد آنرا پيش از نگهداري در سردخانه خنك كرد . 


4,000 تومان