دانلود مقاله تأثیر درجه حرارت های متفاوت در طول انکوباسیون بر روی کیفیت جوجه ها

دانلود مقاله تأثیر درجه حرارت های متفاوت در طول انکوباسیون بر روی کیفیت جوجه ها

0 9k
دانلود مقاله تأثیر درجه حرارت های متفاوت در طول انکوباسیون بر روی کیفیت جوجه ها

با دانلود مقاله در مورد تأثیر درجه حرارت های متفاوت در طول انکوباسیون بر روی کیفیت جوجه ها در خدمت شما عزیزان هستیم.این مقاله تأثیر درجه حرارت های متفاوت در طول انکوباسیون بر روی کیفیت جوجه ها را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود مقاله تأثیر درجه حرارت های متفاوت در طول انکوباسیون بر روی کیفیت جوجه ها ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:مقاله در مورد تأثیر درجه حرارت های متفاوت در طول انکوباسیون بر روی کیفیت جوجه ها

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:28 صفحه

قسمتی از فایل:

 چکیده :

در چند دهه گذشته ، محققان متفاوتی در خصوص عوامل مؤثر بر کیفیت جوجه های یکروزه تولیدی گزارشاتی ارائه نموده اند. همچنین روشهای گوناگون برای تعیین کیفیت جوجه و عوامل مؤثر بر آن گزارش شده است.

درجه حرارت در طول انکوباسیون( یا درجه حرارت جنین) مؤثرترین و اثر گذارترین فاکتور بر روی کیفیت جوجه یکروزه می باشد زیراکه درجه حرارت بالا سبب جنین می شود. تأثیر بالا بودن حرارت به شکل رشد کم جوجه ها ، استرس ، نقاط تیره و سیاه، جوجه های ضعیف، ناف نخی، سفید و بی رنگ شدن ظاهر جوجه ، ضعیف شدن جوجه وافتادن جوجه ، کاهش جوجه درآوری ، افزایش تلفات مرحله پایانی جنینی و تلفات اولیه جنینی ظاهر می شود.

8,000 تومان