دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم برنامه پیشگیری از جنگ نرم و آسیب های اجتماعی را با افزایش سطح تفکر

دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم برنامه پیشگیری از جنگ نرم و آسیب های اجتماعی را با افزایش سطح تفکر معنوی در خوابگاه اجرا کنم؟

0 4.5k
دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم برنامه پیشگیری از جنگ نرم و آسیب های اجتماعی را با افزایش سطح تفکر

جهت دانلود فایل اقدام پژوهی با عنوان چگونه توانستم برنامه پیشگیری از جنگ نرم و آسیب های اجتماعی را با افزایش سطح تفکر معنوی در خوابگاه اجرا کنم؟ با قیمت بسیار مناسب همراه ما باشید.جهت دانلود و مطالعه اقدام پژوهی چگونه توانستم برنامه پیشگیری از جنگ نرم و آسیب های اجتماعی را با افزایش سطح تفکر معنوی در خوابگاه اجرا کنم؟ با مشخصات 29 صفحه و در فرمت word و قابل ویرایش ادامه مطلب را بخوانید.شما میتوانید با اطمینان کامل بهترین اقدام پژوهی در مورد چگونه توانستم برنامه پیشگیری از جنگ نرم و آسیب های اجتماعی را با افزایش سطح تفکر معنوی در خوابگاه اجرا کنم؟ را از سایت ما دانلود کنید. 

نام فایل:اقدام پژوهی چگونه توانستم برنامه پیشگیری از جنگ نرم و آسیب های اجتماعی را با افزایش سطح تفکر معنوی در خوابگاه اجرا کنم؟

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:29 صفحه

قیمت فایل:8000 تومان

قسمتی از فایل:

توصیف وضع موجود

اینجانب ........... .....آموزشگاه ...... شهرستان......... هستم. و مدت ....سال است که در آموزش و پرورش مشغول خدمت هستم. پژوهش مورد نظر در خوابگاه این آموزشگاه  روي ...... نفر از دانش آموزان   انجام گرفته است. دانش آموزان معمولا داراي والديني تحصيل كرده و از نظر اقتصادي كمتر دچار مشكل هستند. اغلب اوليا به مسائل درسي فرزندشان بسيار حساسند و براي پيگيري و رفع ضعف درسي آنان زياد به مدرسه مراجعه مي كنند، و به دلیل اینکه می خواهند از وضعیت زندگی در خوابگاه باخبر باشند به خوابگاه می آیند در همين مراجعات گاهي شاهد ظاهر نامناسب برخي از مادران بودم كه البته نمود اين مدگرايي در ظاهر و رفتار برخي دانش آموزان نيز مشهود بود. از اين رو بر آن شدم تا با  شناخت «مد» و «مدپرستي» و «جستجوي آن دسته از عوامل اجتماعي كه در گرايش جوانان به مد و زمينه هاي ايجاد تهاجم فرهنگي تأثيردارد» قدمي هرچند كوتاه درجهت تغييرنگرش دانش آموزانم ايجاد كنم. مد پدیده ای است که از زمان پیدایش زندگی اجتماعی در روی این کره خاکی به انحاء مختلف مشاهده می شود. و از این پدیده در جهت پیشبرد اهداف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و دینی مورد بهره برداری قرار گرفته است. امروزه این روند با شدت و سرعت بیشتری ادامه دارد. در گذشته این پدیده بیشتر در محدوده قومی، قبیله ای، منطقه ای و ملی ادامه داشت. امروزه با گسترش وسایل ارتباطی اعم از وسایط نقلیه مانند ماشین، قطار و هواپیما و ... و رسانه های جمعی مانند رسانه های نوشتاری، صوتی، تصویری و الکترونیکی روابط ملت ها به نحو چشمگیری افزایش یافته است.

خسروی زاده ( 1387 ) استدلال می کند که امروزه گسترش وسایل ارتباط‌جمعى و فناورى‏هاى جدید رایانه‏اى، باعث شده تا جوانان و نوجوانان به رفتارها و هنجارهاى متضاد با ارزش‏هاى جامعه خویش روی آورند؛ چرا که همراه کالاى مُد شده، شیوه‏هاى رفتارى، هنجارى و ارزش‏هاى خاصى در بین جوانان و نوجوانان رونق و شیوع مى‏یابد و مد عاملى براى انتقال هنجار و ارزشى از جامعه‏اى به جامعه‏اى دیگر مى‏شود . خسروی زاده به نقل از قرایی مقدم این چنین بیان می کند که ایجاد نشاط و شادابی، بیرون آمدن از کسالت و یکنواختی و ارضای هیجان‌ها، از پیامدهای مثبت مد است و پیامدهای منفی مدگرایی نیز، متکی شدن شدید فرد به دیگران، حتی در تعیین افکار و اعمال، تاثیرپذیری از گروه های مختلف و خدشه‌دار شدن هویت فردی خواهد بود. مد به دلیل اینکه نوعی نوآوری محسوب می شود پیامدهای مثبتی به دنبال دارد، اما زمانی که مد با هنجارهای رایج در جامعه و فرهنگ آن در تضاد باشد، تنش به دنبال خواهد داشت و تنش در نهایت به فروپاشی هنجارهای مسلط یا جایگزینی ارزش‌ها و هنجارهای جدید می‌انجامد...


8,000 تومان